Toplam Sürdürülebilirlik Güvencesi

 

Günümüzde şirketler, değer zinciri boyunca büyüyen karmaşıklıklar ve tüketicilerin kurumsal sorumluluk beklentileri dolayısıyla artan zorluklarla karşılaşmaktalar. Sürdürülebilirlik yatırımları ile, bardağı taşıran bu son noktada şirketler için yeni bir iş yapış şekli gelişiyor.


Sürdürülebilirlik hizmetleri, 100 yıldan fazla bir süredir global şirketimizin temelinde yer almıştır. Müşterilerimiz, kendilerine rekabet avantajı sağlamada onlara yardımcı olmak ve markalarını korumak üzere tüm değer zincirleri boyunca işletmelerinde; kalite, güvenlik ve sürdürülebilirlik sağlamak için Intertek’e güvenmektedir.

Global ağımız, yerel bilgimiz ve konu odaklı uzmanlığımızla, geniş sürdürülebilirlik hizmetlerimiz ve bağımsız belgelendirme hizmetlerimizi içeren benzersiz bir baştan uca çözümü size sunmak için en iyi şekilde konum alıyoruz. Etkin bir şekilde çalışma ve sorumlu bir şekilde davranmanıza destek olurken; sürdürülebilirlik taahhüdünüzü anlamlı bir şekilde göstermenize, riskleri ve dayanıklılığınızı yönetmenize yardımcı olabiliriz.

Operasyonel Sürdürülebilirlik Çözümleri

Temel Güvence, Test, Gözetim ve Belgelendirme sürdürülebilirlik çözümlerimiz, organizasyonunuzun tüm operasyonel izleri boyunca mevcut ve ortaya çıkan sürdürülebilirlik girişimlerini; yönetmesi, gerçekleştirmesi ve doğrulamasına yardımcı olmaktadır.

Kurumsal Sürdürülebilirlik Belgelendirmesi

10 sürdürülebilirlik belgelendirme standardımızın her biri, belirli şirket sürdürülebilirlik konularını doğrulamak için tasarlanmıştır. Yerinde denetimlerimiz ile desteklenen doğrulanmış öz-değerlendirme anketleri, açık değerlendirmeleri ve bağımsız karşılaştırmalı değerlendirmeleri ile, programımız; tüm iziniz boyunca Şirket Sürdürülebilirlik Belgelendirmesini edinmenize yardımcı olmaktadır.

 
 
Bizimle iletişime geçerek firmanıza nasıl yardımcı olabileceğimizi detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu web sitesi çerezleri kullanır. Web sitesinde gezinmeye devam ederek, çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.