INTERTEK - CRISTAL STANDARS KONAKLAMA SEKTÖRÜ POSI-CHECK DENETİM MODÜLÜ

 

Mayıs 4, 2020

 

Bir Intertek Grup şirketi olan Cristal Standards, konaklama sektöründe enfeksiyonun yayılmasını önlemek için uygulanması kolay bir denetim çözümü olan POSI-Check Modülü’nü sunar.

Bir Intertek Grup şirketi ve küresel pazar lideri olan Cristal Standards, seyahat, turizm ve konaklama sektörlerine yönelik; sağlık, kalite ve güvenlik, risk yönetim süreçlerine odaklanan ENFEKSİYON YAYILIMININ ÖNLENMESİ (POSI) adı altında yeni bir denetim çözümü yayınladı. POSI-Check denetim modülü, tüm dünyadaki otellerde ve restoranlarda bulaşıcı enfeksiyonlara karşı etkili bir çözüm oluşturmak ve izlemek için hazırlanmıştır.

POSI-Check; Dünya, COVID-19 pandemisinden kurtulurken gelecek aylarda yapılacak olan organizasyonları desteklemek için oluşturulmuştur. POSI-Check modülü, otellere ve restoranlara enfeksiyon yayılımını önlemeyi etkili bir şekilde yönettiklerini göstermeleri için rehberlik eder. Uygulaması kolay bir denetim modeli olarak, herhangi bir ortam için sağladığı POSI kontrol seviyesi için gerekli araçlar ile; konuklara sağlık ve güvenliklerinin en önemli öncelik olduğuna dair güvence vermektedir.

 

Özel toplam kalite güvence uzmanları, bir tesiste POSI protokollerini uygulamak için personel ve yönetim ekipleriyle birlikte çalışır. Sertifika; eğitim oturumları, iki ayda bir denetim ve tuvalet ve banyo, bar ve yemek alanları, resepsiyon ve konsiyerj masaları, asansörler ve yürüyen merdivenler, spor salonu ve eğlence tesisleri gibi ortak alanlardaki kilit yüzeylerin adenosin trifosfatını (ATP) tespit etmek üzere kullanımı kolay sürüntü testleri yoluyla kazanılmaktadır.

 

Cristal Standards CEO'su Stephen Tate: “Otelcilik endüstrisinde sağlık, güvenlik ve kalite liderleri olarak bunun müşterilerimiz üzerinde devam eden etkisini anlıyoruz. POSI-Check, personelinizin enfeksiyon yayılımını önlemek için gerekli önlemlere uymasını sağlamaya yardımcı olurken, konuklarınıza sıhhatlerinin en önemli öncelik olduğunu garanti etmektedir. POSI-Check, COVID-19 sonrası ortaklarımızın personellerinin ve dünya seyahatine devam edecek misafirlerinin güvenliğini sağlamaya hazırlanmalarına yardımcı olmak için oluşturuldu.”

Seyahat ve Turizm sektörünün küresel ekonomiye 8.8 trilyon dolar* katkıda bulunması ve dünya GSYİH'sının büyüme oranını aşması ile birlikte, COVID-19 pandemisinin hızla yayılması nedeniyle seyahat ederken sağlık, hijyen, güvenlik ve emniyet ile ilgili tüketici bilinci ve endişeleri önemli ölçüde artmıştır. Turistik destinasyonlarda hükümetler tarafından uygulanan daha geniş kapsamlı mevzuat ve uyumluluk gereklilikleriyle birlikte, kötü hijyen ve güvenlik standartlarının neden olduğu oteller için potansiyel itibar kaybı; dışarıdan sağlanan yenilikçi Kalite Güvence çözümlerine duyulan ihtiyaca olan önemi artırmıştır

POSI-Check, müşterilerimizin markalarıyla ilgili vaatlerini yerine getirmeye odaklanmalarına izin verirken, birden fazla disiplinde riski belirleyerek, önceliklerini belirlemelerine ve etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan Gıda Kontrolü (Food-Check), Yemek Kontrolü (Dine-Check) ve Oda Kontrolü (Room-Check) gibi diğer Cristal Standards modüllerini tamamlamak üzere tasarlanmıştır. POSI-Check modülü şu anda İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Arapça, Türkçe, Yunanca ve Portekizce dillerinde mevcuttur.

Intertek’in Cristal Standards çözümleri fırınlar, restoranlar, oteller, toplu yemek üretim tesisleri (catering), hızlı yemek servisleri (fast-food zincirleri), kafeler, perakende ve lüks mağazalar gibi gıda işletmeleri de dahil olmak üzere tüm konaklama endüstrileri için uygundur. Firmalarınız, Intertek  ile ortaklık kurarak, sahalarını, küresel ölçekte standart bir karşılaştırma ölçütü ile değerlendirmek için; benzersiz ilkeler kullanan uzmanlardan oluşan küresel ağımızdan faydalanacaktır. Intertek, tüm müşterilerine toplam kalite güvencesi sağlamak için doğru araç ve denetimleri sunar.

*Kaynak: Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi, 2018

 

Medya Bilgileri için:

Check-Safety First Standards web sayfası

Intertek Check Safety First Video

Cristal Standards web sayfası

 

Teknik Bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz:

+90 549 726 12 66

ba.marketing-turkey@intertek.com

 

 

INTERTEK HAKKINDA

Intertek, dünya çapında endüstrilere Toplam Kalite Güvencesi yaklaşımını sağlayan lider bir kuruluştur. 100'den fazla ülkede, 1.000'den fazla laboratuvar ve ofiste, 46.000'den fazla kişiden oluşan küresel ağımız; müşterilerimizin operasyonları ve tedarik zincirleri için yenilikçi ve özel Güvence, Test, Gözetim ve Belgelendirme çözümleri sunmaktadır. Doğruluk, hız ve tutku ile sunduğumuz Intertek Toplam Kalite Güvence uzmanlığımız; müşterilerimizin geleceğe güvenle ilerlemelerini sağlar.

 

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Bize bir istek gönderin
+90 212 496 46 46
Yenibosna:
+90 212 496 46 46
Maltepe
+90 216 445 00 00
 
 
Bizimle iletişime geçerek firmanıza nasıl yardımcı olabileceğimizi detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu web sitesi çerezleri kullanır. Web sitesinde gezinmeye devam ederek, çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.